O NAMA

MI SMO UDRUŽENJE ANSUZ

Dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje osnovano zarad ostvarivanja zajedničkih ciljeva u oblasti nauke, umetnosti, medija, kulture, obrazovanja i pružanja podrške nadarenim i talentovanim osobama da svoje potencijale ostvare i maksimalno iskoriste.

Podrškom talentovanih i nadarenih osoba i zalaganjem za njihovu afirmaciju, sprečava se odliv mozgova is Srbije i dobija se tim strucnih i sposobnih osoba koje su karde da odgovore na izazove svih vrsta i prezentuju nove ideje i načine da se odgovori na razne izazove.

Načini na koje planiramo da ciljnu grupu podržimo su: finansijski (od priloga, donacija i sakupljanja sretstava organizacijom raznih aktivnosti i dogadjaja, kao i publikacijom štampanog i video materijala.), medijski (kroz skretanje pažnje na pojedince sa posebnim sposobnostima i javno zalaganje za pažnju, afirmaciju i podršku), stručni (stručnim testovima za proveru sposobnosti, savetovanjem, podrskom i usmeravanjem.)…

Bitno je napomenuti da ne postoje ograničenja kada su godine u pitanju! Jedini kriterijum za podrsku od strane organizacije su lične sposobnosti i ideje pojedinca. Biće nam zadovoljstvo da budemo kontaktirani od strane bilo koje osobe koja smatra da je talentovana za bilo koju naučnu disciplinu ili umetnost ili ima ideju da uvede bilo kakvu inovaciju i u tu svrhu su joj potrebne finansije, medijska pažnja, stručno savetovanje…

Osećajte se slobodnom da pišete na našu e-mail adresu ako imate bilo kakvih pitanja, dilema, predloga ili želite da se bliže upoznate sa radom organizacije. Ovim putem pozivamo sve istomišljenike da nam se pridruže u ostvarivanju ciljeva. Svaka pomoć, podrška, ideja ili predlog su dobrodošli i biće uzeti u razmatranje.